CrossFit Neon logotype Meny
Boka gratis provmånad!

Rebecca Vergara

"Som modern yogi låter jag mig inspireras av såväl dans som andra träningsformer då jag bygger klasser; blandar gärna traditionella andningsövningar med vinyasaflöden till en maxad spellista. Min ambition är att mina pass ska ge energi, vara bitvis fysiskt utmanande och att varje deltagare ska uppleva att de utvecklas. Mitt eget intresse för träning kan beskrivas som brett. "
Rebecca är i grunden dansare (utbildad vid Svenska balettskolan) som övergick till att träna boxning. Då boxningen lades på hyllan så spenderade hon under flera års tid åtskilliga timmar i gymmet – slog sina egna löprekord och lyfte mycket tungt. När honväl fann yogan så föll allt på plats: "Yogapraktiken gav så mycket mer – både fysiskt och mentalt."
Rebecca har utbildat sig hos Elaine De Souza: 200h – med fokus på vinyasa och inversioner + 50h Yin/Restorative. När hon själv inte håller klass så passar hon på att gå på klass/delta i workshops; inspireras och utvecklas.
"För mig som yogalärare så känns det oerhört viktigt att vara nyfiken och inspirerad i min egen praktik för att vidare kunna bygga nyskapande klasser där deltagarna utmanas och utvecklas."

Kontaktuppgifter för bokning av privat träning