CrossFit Neon logotype Meny
Boka gratis provmånad!

Även om Corona-viruset endast har visat sig vara farligt för de som är äldre än 60 år och/eller har allvarliga underliggande sjukdomar, vilket de flesta av våra medlemmar inte är/har, kan ett oaktsamt beteende sprida viruset vidare till äldre och sjuka människor som kan få allvarligare komplikationer. 

Vi bidrar därför till att stoppa smittspridningen genom att noga följa folkhälsomyndigheternas och våra förbunds rekommendationer.

  1. Vi tar bort all när-/kroppskontakt inkl. sparring under en period av 2 veckor (kan förlängas). Istället kommer vi fokusera på fys, mittsträning och mobilty.
  2. Vi desinfekterar mattor, redskap och låneutrustning mellan användning. Vi kommer ha sprayflaskor med ytdesinfektion stående i salarna.
  3. Vi rekommenderar alla att skaffa sin egen utrustning och kommer sänka priset på vår utrustning med 40% under en period av 2 veckor.
  4. Vi informerar om att de med sjukdomssymptom (oavsett vad), har varit utomlands i riskområden eller umgåtts med sjuka, ska hålla sig hemma. Inkl. Vår personal/funktionärer.
  5. Vi informerar om att personer som arbetar inom vård och omsorg ska hålla sig hemma för att minimera risk för spridning till patienter.
  6. Vi informerar om FHM’s rekommendationer på varje pass.
  7. Vi sätter upp tydliga skyltar i lokalen om FHM’s rekommendationer.
  8. Vi minskar maxantalet deltagare på passen så vi inte behöver vara så nära inpå varandra.
  9. Vi tränar utomhus när vädret tillåter det.
  10. Vi förser lokalen med handsprit i den mån det finns tillgänglig att köpa.

Vi fortsätter med att noga följa utvecklingen och förlitar oss på FHM’s information och rekommendationer. Vi håller oss uppdaterade och är redo att sätta in nödvändiga åtgärder om situationen förändras.